[Telefon] Řešení problému- Telefon nedetekuje aktualizace systému nebo je nedokáže stáhnout

Jak provést aktualizaci firmware : Připojte zařízení k Wi-Fi. Jděte do Nastavení > O programu > Aktualizace systému > Ověřit aktualizace. Jakmile telefon detekuje novou verzi aktualizace, můžete ji stáhnout a nainstalovat. Pokud telefon nedetekuje novou verzi nebo ji nedokáže stáhnout, proveďte následující kroky pro vyřešení problému:

 

1. Ověřte, zda vaše internetové připojení správně funguje. Doporučujeme restartovat zařízení a znovu se připojit k Wi-Fi nebo zkusit připojení k jiné dostupné Wi-Fi síti.

2. Jděte do Nastavení > Aplikace > klikněte na ikonuv pravém horním rohu > Zobrazit systémové aplikace > Vyberte  FOTA Service nebo DM Client.

Vyhledejte a klikněte na Úložiště > klikněte na Vymazat data. Jakmile provedete výše popsané kroky, restartujte telefon a znovu ověřte dostupné aktualizace.

 

3. Přihlašte se na stránku ASUS podpory a stáhněte si aktualizace firmware, které se týkají vašeho modelu a uložte je do zařízení. Poté proveďte manuální upgrade.  

  Více informací, jak ověřit a nainstalovat firmware naleznete na https://www.asus.com/cz/support/FAQ/1015606

4. Pokud jste změnili systémové nastavení (např. root) , možná nebudete dostávat notifikace týkající se aktualizace systému. V takovém případě zašlete zařízení do Servisního střediska.