Jak spárovat Gamepad ASUS (TV500BG) s Nexus Player?

Ujistěte se, že Gamepad ASUS obsahuje baterie a že po stisknutí zapínacího tlačítka funguje LED dioda.

Jak spárovat Gamepad ASUS s Nexus Player

  1. Po zapnutí nebo probuzení Nexus Player stiskněte středové tlačítko na spodní straně. Objeví se zpráva, že Nexus Player vyhledává příslušenství.
  2. Stiskněte a podržte zapínací tlačítko (jedná se o tlačítko číslo 3 na obrázku níže v sekci Řešení problémů) na ovladači ASUS Gamepad, dokud všechny čtyři LED diody nezablikají a vyčkejte, než bude párování automaticky dokončeno. Pokud po stisknutí zapínacího tlačítka nezačnou LED diody blikat, přejděte do sekce Řešení problémů.  V případě nejasností zkuste vyhledat nějaká online videa třetích stran, která se zabývají párováním Nexus Player s ovladačem gamepad.

========================

Průvodce řešením problémů

Pokud po stisknutí zapínacího tlačítka nezačnou všechny čtyři LED diody blikat, zkuste stisknout a podržet tlačítka Zpět a Domů (podle uživatelské příručky v angličtině a ve francouzštině U9848 níže se jedná o tlačítka 2 a 4 ) po dobu tří sekund. Všechy čtyři LED diody by měly začít blikat a proces párování by se měl restartovat.

Při dalším zapnutí ASUS Gamepad si všimněte, že LED diody blikají postupně (ne najednou). Znamená to, že gamepad se pokouší spárovat s posledním nastaveným systémem. Jakmile dojde ke spárování, měla by zůstat zapnutá jedna LEd dioda.   

ASUS Gamepad lze vždy spárovat pouze s jedním systémem a po stisknutí zapínacího tlačítka bude ASUS Gamepad spárován s posledním nastaveným systémem. Pokud jej chcete spárovat s jiným systémem, musíte provést kroky z úvodní části Průvodce řešením problémů a stisknutím tlačítek Zpět a Domů restartovat proces párování.