Qualcomm-platform (ARM-architectuur) laptops ondersteunen geen zelfinstallatie van besturingssystemen.

Qualcomm platform (ARM-architectuur) laptops ondersteunen geen zelfinstallatie van Windows-besturingssystemen, dus formatteer het systeem niet zelf.

Als je het systeem moet herstellen, gebruik dan de ASUS Cloud Recovery-functie. Voor details, raadpleeg: Cloud Recovery binnen MyASUS in WinRE - Inleiding | Officiële Ondersteuning | ASUS Global

※ B3000DQ1A ondersteunt momenteel niet de bovenstaande functionele bewerkingen. Als je problemen ondervindt, neem dan contact op met de ASUS Klantenservice.

Q1: Kan ik het Windows-besturingssysteem opnieuw installeren op mijn Qualcomm-platform (ARM-architectuur) laptop via een mobiele USB-flashdrive?

A1: Gebruikers kunnen het Windows-besturingssysteem niet zelf installeren.

Q2: Als mijn Qualcomm-platform (ARM-architectuur) laptop het Windows-besturingssysteem of MyASUS in WinRE niet kan opstarten, hoe moet ik dan het computerbesturingssysteem herstellen? (Bijvoorbeeld, ik heb de SSD van mijn computer vervangen)

A2: Neem contact op met de ASUS klantenservice voor hulp.