[NUC] Installatie van het besturingssysteem voor NUC

OpmerkingBekijk de Ondersteunde besturingssystemen voor NUC-producten voor een lijst met Windows*-versies die worden ondersteund door uw NUC.

Voorbereiden op installatie

1. Bekijk de tabel met modelspecifieke informatie hieronder voor eventuele bijzonderheden die van toepassing zijn op uw NUC-model.
  2. Installeer de benodigde hardwarecomponenten in de NUC (geheugen en schijf, apart aangeschaft).
  3. Gebruik een andere computer die is verbonden met internet om de nieuwste bekabelde of draadloze netwerkdriver te downloaden voor uw NUC (zoek gewoon naar het NUC-model op de link). Sla het op op een USB-opslagapparaat.
  4. Zorg dat uw Windows-image (apart aangeschaft) klaarstaat op een USB-opslagapparaat.   Als Windows, tools om USB-opstartbare schijven te maken, zijn te vinden op de onderstaande links:
    1. Windows 11*
    2. Windows® 10

Klik op het onderwerp voor meer informatie:

Modelspecifieke informatie

Bekijk de tabel voor bijzonderheden die u moet weten voordat u het besturingssysteem installeert. Als uw NUC-model niet in deze tabel staat, zijn er geen extra bijzondere instructies van toepassing.

Als u alle benodigde stuurprogramma's en updates wilt downloaden, gaat u naar Intel® Download Center.
  • Installeer alle overige stuurprogramma's en updates die u hebt gedownload in Prepare to install - Step 3.
  • Installeer alle andere vereiste software en programma's.
  • Configureer uw persoonlijke instellingen.
  • U bent klaar!

Uw Intel® NUC Kit is nu volledig geconfigureerd en klaar voor gebruik. Geniet van uw nieuwe apparaat!

*Microsoft, Windows, and the Windows logo are trademarks, or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries.