[Desktopchassis] ProArt PA602 SSD/HDD-trays en beugels demontage- en montage-instructies

Opmerking
1. Draag handschoenen om uw handen te beschermen voordat u demonteert en monteert, en let op de hoeken van de onderdelen om krassen te voorkomen.
2. Als het zijpaneel van glas is, ga er dan voorzichtig mee om bij het demonteren van het zijpaneel van de behuizing om botsingen/vallen/stress te voorkomen.
3. Leg bij demontage de behuizing plat op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat het zijpaneel valt tijdens demontage en montage.

Voorbereiding
Kruiskopschroevendraaier PH2

Stap1. Open beide zijpanelen en verwijder ze.

Stap 2. Draai de enkele schroef linksonder op de PA602 los om de luchtdeflector te verwijderen.

Stap 3. Draai de drie schroeven aan beide zijden van de PA602 los om de PSU-afdekking te verwijderen.

Stap 4. Trek de drie laden naar buiten.

Stap 5. Draai de bovenste twee schroeven op elk van de ladebeugels los, in totaal vier schroeven.

Stap 6. Ga door de twee ronde gaten in elk van de ladebeugels aan de linkerkant van de PA602 en draai vervolgens in totaal vier schroeven los om de ladebeugels te verwijderen.

Bezoek de officiële ASUS-website voor meer informatie over ProArt PA602 https://www.asus.com/motherboards-components/gaming-cases/proart/proart-pa602/