Maak MyASUS aan in WinRE voor USB

Inhoudsopgave

Over MyASUS in WinRE voor USB

Hardwarevereisten

Download de Toolkit

Maak MyASUS in WinRE voor USB-tool

Voer systeemdiagnostiek uit via MyASUS in WinRE voor USB

Over tool MyASUS in WinRE voor USB

Deze tool maakt een opstartbaar USB-station zodat het systeem kan opstarten in MyASUS in WinRe Environment.

*Ondersteunt alleen de modellen FX506LH, FA706IH en FA706IHR.

Hardwarevereisten

USB-flashdrive (suggestie voor capaciteit is hoger dan 2 GB en met FAT32-indeling).

Download de Toolkit

Hoe u MyASUS in WinRE kunt verkrijgen Voor USB-toolkit, raadpleeg de officiële ASUS-website [ Stuurprogramma's, hulpprogramma's, BIOS en gebruikershandleidingen zoeken en downloaden]

Nadat de toolkit is gedownload, plaatst u het bestand op uw Deze pc of USB-stick.

[Terug naar inhoud]

Maak MyASUS in WinRE voor USB-tool

Voer de toolkit (EXE-bestand) uit door tweemaal met de linkermuisknop te klikken.

Selecteer de taal die u tijdens de installatie wilt gebruiken en klik vervolgens op [OK] om te starten.

Klik op [Volgende] om door te gaan met MyASUS in WinRE voor de installatie van USB-tools.

Lees de volgende licentieovereenkomst. U moet de voorwaarden van deze overeenkomst accepteren voordat u doorgaat met de installatie.

Bevestig de bestemmingslocatie en klik vervolgens op [Volgende] om door te gaan.

Klik op [Installeren] om door te gaan met MyASUS in WinRE. Voor installatie van USB-tools.

De toolkit wordt automatisch uitgevoerd en voltooid. Klik vervolgens op [Voltooien] om de installatie af te sluiten.

Voer systeemdiagnostiek uit via MyASUS in WinRE voor USB

Plaats de USB-flashdrive waarop het hulpprogramma is geïnstalleerd in uw laptop en gebruik [ Start het systeem op vanaf een USB-flashstation] via het opstartmenu. Na het opstarten via de USB-flashdrive zal de computer Systeemdiagnostiek binnen MyASUS in WinRE openen. Raadpleeg [Systeemdiagnostiek witin MyASUS in WinRE - Introductie] om de diagnose te voltooien.

[Terug naar inhoud]