[ExpertWiFi] Hoe kan ik de instellingenpagina van mijn ExpertWiFi-router openen via de web-GUI?

Dit artikel beschrijft hoe u toegang krijgt tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router
Als u de initiële installatie nog niet hebt voltooid, wordt u doorgestuurd naar de pagina QIS Wizard (Snelle internetinstallatie). Raadpleeg hieronder voor QIS.
    [ExpertWiFi] Hoe de ASUS ExpertWiFi-router in te stellen via ASUS ExpertWiFi Applicatie? (QIS, snelle internetconfiguratie)
    [ExpertWiFi] Hoe gebruik ik de QIS (Quick Internet Setup) om de ExpertWiFi-router in te stellen? (Web-GUI)

U hebt toegang tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router via een bekabelde of draadloze verbinding.

• Voor draadloze toegang tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router kunt u hier terecht.
  • Voor toegang tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router via een bekabelde verbinding kunt u hier terecht.

Voor draadloze toegang tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router

1. Zorg ervoor dat de ExpertWiFi-voedings-LED continu brandt.

2. Als uw ExpertWiFi-router de QIS (Quick Internet Setup) heeft voltooid, sluit dan uw WIFI-apparaten zoals telefoon of computer aan op de WIFI SSID die u hebt geconfigureerd en voer het wachtwoord in.

3. Nadat het WIFI-apparaat met succes is verbonden, kunt u hier inloggen op de web-GUI.

Voor toegang tot de web-GUI van de ExpertWiFi-router via een bekabelde verbinding

1. Zorg ervoor dat de ExpertWiFi-voedings-LED continu brandt.

2. Neem een Ethernet-kabel en sluit uw computer aan op de LAN-poort van uw ExpertWiFi-router.
3. Nadat het bekabelde apparaat met succes is aangesloten, kunt u hier inloggen op de web-GUI.

Om in te loggen op de web-GUI van de ExpertWiFi-router.

1. Open uw webbrowser en voer het LAN IP-adres van uw router of https://expertwifi.net in de adresbalk in om toegang te krijgen tot de ExpertWiFi Web GUI.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw ExpertWiFi-router in en klik vervolgens op de knop [Login] .

Opmerking: Als u de gebruikersnaam en het wachtwoord voor inloggen bent vergeten, reset dan de router en voer de initiële installatie opnieuw uit.

Raadpleeg dit artikel voor het resetten van de router.[ExpertWiFi] Hoe te herstellen uw ExpertWiFi-router terug naar de fabrieksinstellingen

3. Nadat u de web-GUI heeft geopend, kunt u beginnen met het configureren van verschillende instellingen voor uw ExpertWiFi-router.
 Het volgende web-GUI-scherm is een voorbeeld van het gebruik van Expert WiFi EBM68, en de functies kunnen variëren afhankelijk van de firmwareversie of modelverschillen.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze Link.