Waar kun je gratis Xbox Game Pass claimen?

※Opmerking: Nadat u het Windows-besturingssysteem voor de eerste keer op uw computer hebt opgestart, zorg er dan voor dat u binnen 180 dagen de gratis Xbox Game Pass claimt.

Claim via Microsoft Store-applicatie

1. In Windows zoekbalk, typ [Microsoft Store] en klik op [Open] om de applicatie te starten.

2. Op de homepage van de Microsoft Store-applicatie, klik op Bibliotheek.

3. In de Bibliotheek, selecteer [Bijgevoegd bij apparaat] en dan zult u Xbox Game Pass zien om te Claimen.

Claim via Xbox-applicatie

1. In Windows zoekbalk, typ [Xbox] en klik op [Openen] om de applicatie te starten.

2. Op de Game Pass pagina, klik op [KRIJG GAME PASS].

3. Dan ziet u de melding over [Je hebt gratis Xbox Game Pass gekregen], en klik op [NU CLAIMEN] om te beginnen met claimen.

Voor meer details over Xbox Game Pass, zie de onderstaande link.
Xbox Game Pass - PC Game Pass

PC Game Pass FAQ

Xbox Ondersteunde Landen/Regio's
Xbox Abonnementen Voorwaarden & Condities