[Draadloze router] Aansluiten, delen en surfen: verander uw ASUS-router onmiddellijk in een 4G/5G-hotspot (4G / 5G Auto Mobile Tethering)

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over 4G/5G Auto Mobile Tethering

https://youtu.be/458qDDXNxOc

Introductie

Ontketen de kracht van 4G/5G-connectiviteit zonder dat u een nieuwe router nodig heeft. Met uw ASUS-router en smartphone heeft u direct toegang tot supersnel internet. Het is zo simpel als het aansluiten van uw telefoon en het delen van het netwerk.

Hier is hoe:

Steek & Delen: gebruik uw iPhone om uw ASUS-router te transformeren in een 4G/5G-hotspot

1. Ga naar Instellingen > Mobiel, tik op Persoonlijke hotspot instellen op uw iPhone en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld.

2. Sluit uw iPhone aan op de USB-poort van uw router.

*Tik op 'Vertrouwen' als je een waarschuwing ontvangt met de melding Deze computer vertrouwen?

3. Zodra uw back-up-WAN beschikbaar is, ziet u het hotspot-pictogram zoals hieronder.

Steek & Delen: verander uw ASUS-router in een 4G/5G-hotspot met uw Android-telefoon

1. Sluit uw Android-telefoon aan op de USB-poort van uw router.

2. Ga naar de netwerkinstellingen op uw Android-telefoon.

3. Activeer USB-tethering.

4. Zodra uw back-up-WAN beschikbaar is, ziet u het hotspot-pictogram zoals hieronder.

Problemen oplossen

1. Neem voor hulp bij mobiele netwerkdiensten contact op met de internetprovider (ISP) van uw telefoon.

2. Deze functie is beschikbaar voor specifieke 802.11ax-modellen met bepaalde firmwareversies:
    (1) Firmware tussen 3.0.0.4.388.23000 en 3.0.0.4.388.29999.
    (2) Elke versie hoger dan 3.0.0.4.388.31900.
    (3) Elke versie hoger dan 3.0.0.4.386.69019.
   Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is. Raadpleeg de FAQ voor informatie over het upgraden van de firmware

[Draadloze router] Hoe u de firmware van uw router kunt updaten naar de nieuwste versie via ASUS Router-app?

[Draadloze router] Hoe update je de firmware van je router naar de nieuwste versie?

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.