[TUF Gaming SSD-behuizing] Hoe installeer ik SSD in TUF Gaming A1?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over [Hoe de TUF Gaming SSD-behuizing te installeren en instellen]

https://www.youtube.com/watch?v=JfO54CguAMs

Voorbereiding:

• TUF Gaming A1
  • Bijgevoegde inbussleutel
  • M.2 PCIe NVMe SSD's en SATA SSD's (2280/2260/2242)

Instructiestappen:

Stap 1. Gebruik de bijgevoegde inbussleutel om 4 schroeven linksom los te draaien om TUF Gaming A1 te openen.

*Inbussleutelspecificatie

Hex breedte overdwars

2-0.1+0.05  mm

Lengte van korte arm

18 mm

Lengte van lange arm

54 mm

Stap 2. Draai de TUF Gaming A1 om om de hoes te openen.

Stap 3. Installeer uw SSD.

Het volgende kost bijvoorbeeld 2280 M.2 SSD.

Als u uw SSD installeert, zorg er dan voor dat twee zijden van de Q-latch horizontaal zijn. (Als volgt weergegeven)

TUF Gaming A1 ondersteunt 2242, 2260 en 2280 M.2 SSD's. U kunt de Q-Latch aanpassen aan de grootte van uw SSD.

Stap 4. Plaats het deksel terug en schroef het met de klok mee terug.

Veelgestelde vragen:

Q1. Ondersteunt TUF Gaming A1 M.2 PCIe NVMe2230 SSD's?

A1. Nee, TUF Gaming A1 ondersteunt geen M.2 PCIe NVMe 2230 SSD's.

Het ondersteunt M.2 NVMe PCIe & SATA SSD's in B+M-sleutel, M-sleutel. Beide in 2242/2260/2280 vormfactor.

Q2. Waarom kan ik het deksel van de behuizing niet sluiten nadat ik een SSD-module heb geïnstalleerd?

A2. Houd er rekening mee dat de TUF Gaming A1 geen SSD met koellichaam kan passen.

Zorg er ook voor dat u de schroef lager installeert dan de behuizing om ervoor te zorgen dat de behuizing volledig vastgeschroefd en vast zit.

Q3. Zal de waterbestendigheid van TUF Gaming A1 worden aangetast?

A3. Voor de beste waterbestendigheidseffecten moet u ervoor zorgen dat de schroeven volledig zijn vastgeschroefd en vastgezet. De schroeven mogen niet hoger zijn dan de kap van de TUF Gaming A1, zoals weergegeven in vraag 2. Ook bij contact met dranken, chemische vloeistoffen of andere vreemde voorwerpen, kan de TUF Gaming A1 de waterbestendigheid verminderen. Als u per ongeluk in contact komt met vreemde vloeistoffen, droogt u de USB-poort af voordat u SSD's installeert.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUSDownloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan dit link