[TUF Gaming SSD-behuizing] Hoe kan ik de TUF Gaming A1-schijf op uw pc weergeven met een gloednieuwe SSD geïnstalleerd?

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over [Hoe de TUF Gaming SSD-behuizing te installeren en instellen]

https://www.youtube.com/watch?v=JfO54CguAMs

Als u een gloednieuwe SSD-module installeert, volgt u de onderstaande stappen om de TUF GAMING A1-schijf op uw pc weer te geven.

1. Installeer een nieuwe SSD-module in de TUF GAMING A1 en sluit deze vervolgens via een USB-poort aan op de pc. Raadpleeg de onderstaande afbeelding voor het aansluiten van de computer en TUF GAMING A1. Eenmaal aangesloten, blijft het lampje aan de voorkant van de TUF Gaming A1 branden.

2.  Klik met de rechtermuisknop op het Windows Start-menu en selecteer Schijfbeheer.

3. Als uw pc de nieuw geïnstalleerde SSD op de TUF Gaming A1 detecteert, verschijnt er een niet-toegewezen partitie.

4. De niet-toegewezen partitie verschijnt mogelijk niet voor de nieuw geïnstalleerde SSD-module om de volgende redenen:

a. De SSD is mogelijk al geformatteerd. Ga naar stap 8 voor de volgende stappen.

b. De nieuwe SSD wordt niet gedetecteerd door de pc. Zorg ervoor dat de TUF Gaming A1 correct is aangesloten op de pc. (Zie afbeelding in stap 1)

5. Klik met de rechtermuisknop op de niet-toegewezen partitie en selecteer vervolgens Nieuw eenvoudig volume.

6. Klik op [Volgende] om door te gaan met de wizard Nieuw eenvoudig volume. Hier kunt u voorkeursinstellingen instellen.

7. Klik op [Voltooien] om de wizard te voltooien als alle voorkeursinstellingen juist zijn

8. Nadat de wizard Nieuw eenvoudig volume is voltooid, moet de pc de geïnstalleerde SSD-schijf weergeven en u toegang geven tot de schijf.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan dit link