[Draadloze router] Hoe kan ik instellen met behulp van een speciale ASUS Router-abonnementsaanbieding voor WTFast®?

WTFast ASUS-routerclient is einde service

De initiële versie van WTFast GPN op de ASUS-router (inloginterface bevindt zich op ASUSWRT GUI) is vanaf vandaag niet meer beschikbaar.

Betrokken ASUS-routermodellen: RT-AX92U, RT-AX88U, RT-AC88U, RT-AC86U, RT-AC5300, GT-AX11000, GT-AC5300, GT-AC2900

WTFast-routerversie

Voor meer voorwaarden van WTFast-services raadpleegt u: https:/ /www.wtfast.com/en/terms-of-service/

WTFast PC-clientplanwijzigingen

Volgens de officiële planwijzigingen van WTFast wordt de gratis proefperiode gewijzigd in 3 dagen zonder verkeerslimieten.

Betrokken modellen: GT-BE19000, GT-BE96, GT-BE98_Pro, GT-BE98, RT-AX88U_Pro, GT-AXE11000, GT-AX6000, GT-AX11000_PRO, GT-AXE16000, GT6 en alle aankomende ROG-routers.

WTFast pc-versie

Voor informatie over de gratis proefperiode en abonnementen raadpleegt u WTFast FAQ: https://wtfast.zendesk.com/hc/en-us/articles/10655125238797-How-to-get-a-WTFast-free-trial

Voor meer voorwaarden van WTFast-services raadpleegt u: https:/ /www.wtfast.com/en/terms-of-service/

[Draadloze router] Hoe kan ik instellen met behulp van een speciale ASUS Router-abonnementsaanbieding voor WTFast®?

WTFast® is het Gamers Private Network (GPN) dat de beste online game-ervaring biedt, met een lagere latentie, pakketverlies vermindert, ping minimaliseert en de gameverbinding van een router naar een gameserver optimaliseert. Het ondersteunt momenteel meer dan 1000+ games en dit aantal neemt nog steeds toe.

*Ondersteunde spellijst:  https://www.wtfast.com/en/games/

*Platform: alleen Windows (Window 7 of hoger).

De volgende stappen laten zien hoe u een gratis proefperiode kunt krijgen en hoe u zich kunt aanmelden voor een WTFast-account.

Stap 1. Sluit uw laptop aan op de ASUS-router via WiFi of Ethernet-kabel.

Stap 2. Open een webbrowser en navigeer naar Web GUI (LAN IP van uw router of ASUS Router URL http://www.asusrouter.com ).

Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de inlogpagina en klik vervolgens op [Aanmelden].

Opmerking: Raadpleeg Hoe kan ik de instellingenpagina van de router openen (web-GUI)?  voor meer informatie.

Stap 3. Ga naar [Gameversnelling] > Tabblad [Spelversnelling].

Stap 4. Klik op [Go] op Game Server Acceleration en navigeer naar de WTFast-webpagina.

Stap 5. Klik op [Gratis uitproberen] om een gratis proefperiode te krijgen.

Download het WTFast-hulpprogramma naar uw computer nadat u een nieuw account heeft aangemaakt.

Je kunt de nieuwste versie hier vinden: https://www.wtfast.com/ nl/downloaden/

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.