[ROG Strix Arion S500]Formaatgerelateerde veelgestelde vragen

• Moet ik de ROG Strix Arion S500 partitioneren voordat ik hem gebruik?

ROG Strix Arion S500 externe SSD is al gepartitioneerd, dus u hoeft hem alleen maar op uw apparaat aan te sluiten.

• Wat is het standaard schijfformaat van de ROG Strix Arion S500?

De standaardindeling is exFAT, die native kan worden gelezen/geschreven via Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten.

• Kan ik het standaard exFAT-schijfformaat van de ROG Strix Arion S500 wijzigen in andere formaten?

Ja, u kunt het schijfformaat van uw ROG Strix Arion S500 wijzigen via indelings- en partitie-instellingen op het tabblad Computerbeheer. Maak echter een back-up van uw schijf voordat u het formaat wijzigt. Zodra u het formaat wijzigt, worden de originele gegevens op de schijf beschadigd.

• Hoe wijzig ik het formaat van de ROG Strix Arion S500?

Ga naar “Computerbeheer” en zoek “Opslagbeheer”. Selecteer “ROG Strix Arion S500” en klik met de rechtermuisknop om “format” te kiezen. Vervolgens kunt u het gewenste formaat kiezen.

Ga voor meer informatie naar Hoe kan ik nieuwe externe mobiele opslag op uw pc weergeven? | ASUS-ONDERSTEUNING.(LINK)