[Moederbord] Hoe controleer ik de modelnaam?

U kunt de onderstaande methoden gebruiken om de modelnaam van uw moederbord te controleren.

Methode 1: Informeer via BIOS.

1. Druk op de DEL-knop om het BIOS te openen wanneer het systeem opstart.

2. Controleer uw modelnaam in EZ-modus in UEFI BIOS. (In de onderstaande afbeelding wordt bijvoorbeeld de ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI weergegeven)

Methode 2: Controleer de modelnaam op uw moederbord.

1. U kunt uw modelnaam controleren die op uw moederbord is afgedrukt. (In de onderstaande afbeelding wordt bijvoorbeeld PRIME X299-DELUXE II gebruikt)

2. U kunt ook het serienummerlabel op de achterkant van uw moederbord zien.

Methode 3: Controleer de modelnaam op de geschenkdoos.

U kunt de modelnaam controleren op de sticker op uw geschenkdoos. (In de onderstaande afbeelding wordt bijvoorbeeld PRIME X299 EDITION 30 gebruikt)