[Draadloze router] Hoe stel ik een DNS-server in op een VPN-server in de router?

Opmerking: de VPN-functie ondersteunt geen IPv6, advertenties kunnen niet worden geblokkeerd.

Algemene informatie over VPN-serverinstellingen, raadpleeg

[VPN] Een VPN-server instellen op een ASUS-router – PPTP

[VPN] Een VPN-server instellen op een ASUS-router – OpenVPN

[VPN] Een VPN-server instellen op een ASUS-router –IPSec VPN

Controleer het IP-adres van het apparaat voordat u het instelt, raadpleeg deze [Draadloze router] apparaten aangesloten op de ASUS-router?

1. PPTP VPN-server

Stap1: PpTP VPN-server inschakelen

Stap2: Kies [Geavanceerde instellingen] voor VPN-details

Stap 3: Automatisch verbinden met DNS-server instellen als [Nee]

Stap 4: Voer het IP-adres van het apparaat in op de DNS-server.

Stap5: Klik op [Toepassen] om op te slaan.

2. OpenVPN-server

Stap1: OpenVPN-server inschakelen

Stap2: Kies [Geavanceerde instellingen] voor VPN-details

Stap3: Kies [TAP] voor Interfacetype

Stap 4: Stel Directe clients in om internetverkeer om te leiden als [Ja]

Stap 5: Klik op [Toepassen] om op te slaan.

3. IPSec VPN-server

Stap1: Schakel IPSec VPN-server in

Stap2: Kies [Geavanceerde instellingen] voor VPN-details

Stap3: Voer het IP-adres van het apparaat in op de DNS-server.

Stap 4: Klik op [Toepassen] om op te slaan.

Hoe krijg ik het (hulpprogramma/firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Downloadcentrum.

Als je meer informatie nodig hebt over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.