[Draadloze router] Waarom kan ik Windows-bestandsbeheer of webbrowser niet gebruiken om toegang te krijgen tot ASUS-router FTP?

Als u geen toegang kunt krijgen tot FTP op de ASUS-router via Windows-bestandsbeheer of webbrowser, moet u mogelijk onderstaande acties proberen:

1. Schakel FTP in toegang.

​

2. Als u geen externe toegang kunt krijgen, schakel dan “WAN-toegang” in.

3. Schakel TLS-ondersteuning uit.

4. Zorg ervoor dat u een routerbeheerdersaccount gebruikt of het account dat u hebt gedefinieerd om toegang te krijgen tot FTP als u “Anoniem inloggen toestaan” uitschakelt.