[Chrome OS] Chrome-besturingssysteem Veelgestelde vraag (FAQ)

Q1: Is het nodig om een ​​Google-account aan te vragen?

A2: Als u geen Google-account heeft, kunt u alleen inloggen in de gastmodus. U kunt de applicatie niet gebruiken in Chrome OS als u geen Google-account heeft. Het wordt aanbevolen om een ​​Google-account aan te vragen om in te loggen op het systeem.

V2: Is het mogelijk om een ​​ander soort browser te installeren, behalve Chrome?

A2: Als uw Chromebook het gebruik van de Google Play Store-app ondersteunt, kunt u de Android Browser-app downloaden en gebruiken op uw Chromebook.

Q3: Is het mogelijk om Windows-applicaties te installeren?

A3: Nee, Chrome OS biedt geen ondersteuning voor het installeren van Windows-software.

V4: Is het nodig om een ​​back-up van het systeem te maken?

A4: Google-applicaties kunnen automatisch worden gesynchroniseerd met uw Google-account. U hoeft niet zelf een back-up van het systeem te maken. Als u privégegevens heeft, kunt u Google Drive gebruiken om een ​​back-up van de gegevens te maken.

V5: Welke bestandsindeling ondersteunt Chrome OS?

A5:

Chrome OS ondersteunt het bestandsformaat zoals hieronder:

Microsoft Office-bestanden: .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt (alleen lezen), .pptx (alleen lezen)
Mediabestanden: .3gp, .avi, .mov, .mp4, .m4v, .m4a, .mp3, .mkv, .ogv, .ogm, .ogg, .oga, .webm, .wav
Videobestanden: .bmp, .gif, .jpg, .jpeg, .png, .webp
Gecomprimeerde bestanden: .zip, .rar, .tar, .tar.gz (.tgz), .tar.bz2 (.tbz2)
Andere bestanden: .txt, .pdf

Videocodec / audiocodec:

De bovenstaande informatie is een uittreksel uit de onderstaande bron, en de onderstaande bron heeft voorrang als er een discrepantie is opgetreden. Neem rechtstreeks contact op met onderstaande bron als u nog vragen heeft. Houd er rekening mee dat ASUS niet verantwoordelijk is voor de inhoud of service van onderstaande bron.
Bron: bestandstypen en externe apparaten die werken op Chromebooks

V6: Wat voor soort externe apparaten ondersteunt Chrome OS?

A6:

Chrome OS ondersteunt dit soort apparaten, zoals hieronder:

• FAT (FAT16, FAT32, exFAT)
  • HFS + (alleen-lezen op Journaled HFS +)
  • ISO9660 (alleen lezen)
  • MTP
  • NTFS
  • UDF (alleen-lezen)

De bovenstaande informatie is een uittreksel uit de onderstaande bron, en de onderstaande bron heeft voorrang als er een discrepantie is opgetreden. Neem rechtstreeks contact op met onderstaande bron als u nog vragen heeft. Houd er rekening mee dat ASUS niet verantwoordelijk is voor de inhoud of service van onderstaande bron.
Bron: bestandstypen en externe apparaten die werken op Chromebooks