MyASUS - Instellingen

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld, moederbord

[Algemeen]: u kunt hier de taal instellen, het MyASUS-thema wijzigen, de privacyvoorwaarden, abonnementsopties en automatische kritieke updates wijzigen.

[MyASUS-instructies]: Op deze pagina kunt u meer leren over het gebruik van de MyASUS-app.

1. Wanneer u op [Snelle tips] klikt, schakelt de pagina over naar de startpagina en krijgt u een korte introductie over elke functie.

2. Wanneer u op [MyASUS FAQs] klikt, schakelt de pagina over naar Klantenondersteuning > FAQ-pagina waarmee u kunt zoeken naar MyASUS-gerelateerde veelgestelde vragen.

3. Wanneer u op [Feedback hub] klikt, schakelt de pagina over naar Klantenondersteuning > Neem contact op met de ASUS-pagina en laat u het ondervonden probleem melden of geef ons enkele aanmoedigingen.

[Over]: Controleer hier de versie van MyASUS en ASUS System Control Interface.