MijnASUS - Gebruikerscentrum

Eerst moet u inloggen. Als u geen ASUS ID heeft, kunt u zich hier registreren.

Door op   kunt u uw persoonlijke gegevens bewerken en uw wachtwoord wijzigen.

U kunt ook accounts beheren bij andere interne apps van ASUS, zoals GlideX.

U kunt uitloggen bij het huidige account door op .

[Profielfoto bewerken]: je kunt je profielfoto bewerken door op de huidige foto te drukken.

[Exclusieve kortingsbon voor leden]: Als u kortingsbonnen aanschaft, worden ze hier allemaal opgeslagen voor toekomstig gebruik.

[Productregistratie]: U kunt alle ASUS-producten eenvoudig via MyASUS registreren en profiteren van de garantieservice.

1. Klik op [Directe productregistratie].

2. Typ het serienummer van het product en druk op [Verzenden] om de registratie te voltooien.

3. Het geregistreerde product wordt weergegeven in de sectie [Mijn product].

[Product Footprint]: U kunt de status van het geregistreerde apparaat op één pagina controleren, inclusief de technische specificaties van het product, de garantiestatus en ook de reparatiegeschiedenis.

1. Klik op een van de geregistreerde producten die u wilt controleren.

2. U kunt op deze pagina ook de garantie upgraden. Klik hiervoor op de knop [Garantie upgraden] bovenaan of onderaan de banner.

3. Nadat u op de knop [Garantie upgraden] hebt geklikt, worden de beschikbare garantiepakketten weergegeven. U kunt op basis van uw behoeften het pakket kiezen dat u wilt kopen.

Als u een pakket heeft geselecteerd zonder de betaling te voltooien, wordt er een rode banner weergegeven die u begeleidt bij het voltooien van de betaling of kunt u opnieuw een nieuw pakket selecteren.

4. Wanneer alle vereiste informatie is ingevuld, verschijnt de betalingspagina uit de browser. De garantieaankoop wordt pas voltooid als u de betaling vanuit de browser voltooit.
Opmerking: na voltooiing van de garantieaankoop wordt de nieuwe einddatum van de garantie binnen 3 tot 5 dagen vernieuwd.

[Exclusieven]: U kunt naar de ASUS Store gaan om meer promoties te bekijken door op de onderstaande banner te klikken.