[Windows 11/10] Help Krijgen app

Windows 11-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Get Help] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Beschrijf de vraag die u wilt stellen.
  3. Microsoft zal het juiste antwoord geven op basis van uw vraag.
  4. Als je andere complexe vragen hebt, kun je ook naar de Windows-ondersteuningswebsite om door de verschillende categorieën ondersteuningsinformatie en de contactservice te bladeren.

Windows 10-besturingssysteem

1. Typ en zoek [Get Help] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Open].
  2. Beschrijf de vraag die u wilt stellen.
  3. Microsoft zal het juiste antwoord geven op basis van uw vraag.
  4. Als je andere complexe vragen hebt, kun je ook naar de Windows-ondersteuningswebsite om door de verschillende categorieën ondersteuningsinformatie en de contactservice te bladeren.