[AiMesh] Kan ik een AiMesh-systeem bouwen met een router van een ander merk met een ASUS-router?

Nee, routers van andere merken en ASUS-routers kunnen geen AiMesh-systemen samen bouwen.

• De router met de hoogste specificaties moet worden gebruikt als de AiMesh-router.
  • De beste ervaring is het mesh-systeem van 5 routers. (1 AiMesh-router + 4 AiMesh-knooppunten).

Ga voor meer informatie voor AiMesh naar: https://www.asus.com/Microsite/AiMesh/en/index.html

Hoe krijg ik het (hulpprogramma / firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center .(LINK)

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link .