[Draadloos] Wat is de betekenis van de kleur van de 4G-N12 LTE LED-indicator?

Nadat je 4G-N12 hebt ingesteld met je 3G/4G-simkaart en de modem succesvol verbinding heeft gemaakt met internet, moet de LTE-LED-indicator branden.

En de LTE LED-lichtkleur kan blauw of groen zijn, wat de betekenis is als de volgende verklaring:

Blauw: gebruik 3G om verbinding te maken met internet, kan zien dat internet is verbonden in de gebruikersinterface

Groen: gebruik 4G om verbinding te maken met internet, in de gebruikersinterface kan worden gezien dat het internet is verbonden

Hoe krijg ik het (hulpprogramma / firmware)?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het  ASUS Download Center.(LINK)

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.