[Notebook / Desktop PC] Waarom kan ik Splendid en Tru2Life niet vinden in de hardware-instellingen nadat ik Windows 10 en MyASUS opnieuw heb geïnstalleerd?

Als u Windows 10 zelf opnieuw installeert, worden de vooraf geïnstalleerde configuratiebestanden gewist. MyASUS kan de informatie over het configuratiebestand dan niet verkrijgen, dus Splendid en Tru2Life kunnen niet worden gevonden in de hardware-instellingen van MyASUS. (Als op de laptop die je koopt geen besturingssysteem vooraf is geïnstalleerd, heb je Splendid en Tru2Life ook niet in de hardware-instellingen staan, pas nadat je MyASUS Splendid hebt geïnstalleerd is dit mogelijk)

U kunt MyASUS Splendid opnieuw installeren, daarna vindt u Splendid en Tru2Life in de hardware-instellingen van MyAsus.

Raadpleeg hier voor de gedetailleerde downloadprocedure en zoek MyASUS Splendid in Utilities zoals hieronder weergegeven.