[Moederbord] Hoe het automatisch downloaden van Armoury Crate via BIOS-instelling uitschakelen?

1. Druk na het inschakelen op 'Del' of 'F2' op het toetsenbord om de geavanceerde modus te openen:

Het gewone moederbord is standaard ingesteld op EZ-modus. U moet op 'F7' drukken om de geavanceerde modus te openen. (Het moederbord uit de ROG-serie is standaard ingesteld op Geavanceerde modus.)

2. Klik op [Tool] -> Zoek de [ASUS Armory Crate] zoals hieronder.

3. De optie van [Download en installeer ARMORY CRATE-app] is standaard ingesteld op [Ingeschakeld], wijig zdit in [Uitgeschakeld] zoals hieronder.