Algemene BIOS-instellingen voor ASUS-moederborden

Voor algemene BIOS-instellingsopties kunt u de onderstaande veelgestelde vragen raadplegen.

BIOS bijwerken  Introductie van methoden voor het updaten van BIOS [Moederbord] update BIOS van het moederbord ?
Methode 1: EZ Flash [Moederbord] ASUS EZ Flash 3 - Inleiding
Methode 2: EZ-update [Moederbord] EZ-update - Inleiding
Methode 3: USB BIOS FlashBack [Moederbord] gebruik USB BIOS FlashBack™?
Kan BIOS niet updaten Kan BIOS niet updaten [Moederbord] Problemen oplossen - BIOS kan niet worden bijgewerkt
Clear CMOS CMOS Hoe CMOS wissen?
Opslaan en laden van de BIOS-instellingen Gebruikersprofiel [Moederbord] de BIOS-instellingen opslaan en laden?
Batterij De CMOS-batterij op het moederbord vervangen [Moederbord] vervang de CMOS-batterij op het moederbord wanneer de stroom op is ?
Er is een fout opgetreden na het opstarten: WAARSCHUWING! BIOS-herstelmodus gedetecteerd Fout na opstarten: WAARSCHUWING! BIOS-herstelmodus gedetecteerd [Moederbord] Problemen oplossen- Wanneer "WAARSCHUWING! BIOS Recovery-modus is gedetecteerd" bericht wordt weergegeven Verwerkingsmethode van abnormaal opstarten
Je moet op F1 drukken bij het opstarten van het systeem Je moet op F1 drukken bij het opstarten van het systeem [Moederbord]Foutmeldingen wanneer ik het systeem opstart, moet ik op F1 drukken om het besturingssysteem te openen
Een fout “CPU te hoge temperatuur” treedt op na het opstarten Een fout “CPU-overtemperatuurfout” treedt op na het opstarten [Moederbord] Problemen oplossen - Een fout “CPU-overtemperatuurfout” treedt op na het opstarten
TPM 2.0 instellen in BIOS TPM2.0 [Moederbord] Welke ASUS model ondersteunt Windows 11 en hoe TPM 2.0 in BIOS in te stellen?
Virtualisatietechnologie VT/SVM [Moederbord]Hoe stel VT (Virtualisatie Technologie) in BIOS in en installeer Virtual Machine in Windows
DRAM overklokken XMP/DOCP [Moederbord]Hoe de geheugenprestaties optimaliseren door XMP of DOCP in BIOS in te stellen?
RAID RAID [Moederbord]Hoe maak RAID in BIOS Setup
WOL WOL [Moederbord]Hoe stel de WOL-functie (Wake On Lan) in en activeer deze in het BIOS
RTC RTC [Moederbord] zet uw computer automatisch aan door BIOS RTC (realtime klok) in te stellen ?
Inschakelen via toetsenbord PS/2-toetsenbord [Moederbord] inschakelen “inschakelen via PS/2-toetsenbord” via BIOS-instelling
Schakel de stand-bystroom van het via USB aangesloten apparaat uit Stand-byvermogen van het via USB aangesloten apparaat [Moederbord] Standby-vermogen van het via USB aangesloten apparaat uitschakelen
Automatisch downloaden uitschakelen Armoury Create [Moederbord] automatisch downloaden van Armory Crate uitschakelen via BIOS-instelling?
Kan CSM-optie niet inschakelen Intel 500-serie moederborden [Moederbord] Als ik de geïntegreerde grafische kaart op de Intel® moederbord uit de 500-serie, waarom wordt de CSM-optie onder BIOS grijs en niet-configureerbaar weergegeven?