[ProArt Display] Wat is de QuickFit-functie

ASUS QuickFit biedt foto- en rasterformaten op het scherm op ware grootte als een gids voor het nauwkeurig bekijken en bewerken van illustraties en foto's op ware grootte.

Om QuickFit te starten, kunt u op de QuickFit-optie in het OSD-menu drukken of op de knop op de monitor drukken om in te schakelen (afhankelijk van het model kunt u de gebruikershandleiding raadplegen)

Om QuickFit uit te schakelen, kunt u op de knop Sluiten op de monitor drukken om het raster op het scherm te laten verdwijnen.

QuickFit biedt maatwerk en enkele specificaties om u de maat te laten kiezen:

1. Maatwerk

U kunt de framehoogte bepalen door de Menu-knop (5-weg) omhoog / omlaag te bewegen, de framebreedte bepalen door de Menu-knop (5-weg) naar links / rechts te bewegen.
U kunt de Menu (5-weg) -knop langer dan 3 seconden ingedrukt houden om de metingen tussen millimeter en inch te wisselen.

2. Liniaal

Liniaalmodus presenteert fysieke liniaal aan de boven- en linkerkant. U kunt de Menu-knop (5 richtingen) langer dan 3 seconden ingedrukt houden om de metingen te wisselen tussen metrisch en imperiaal.

3. Uitlijning

Met de uitlijningsmodus kunnen ontwerpers en gebruikers de inhoud en lay-out organiseren op een
pagina en zorg voor een consistente look en feel.

4. A4

De A4-modus biedt gebruikers een standaard A4-papierformaat zodat gebruikers hun documenten op ware grootte op het scherm kunnen bekijken.

5. B5

De B5-modus biedt standaard B5-papierformaat zodat gebruikers hun documenten op ware grootte op het scherm kunnen bekijken.