[Gaming NB] DTS: X Ultra Introductie

●Over DTS: X Ultra Technologie

Met DTS: X Ultra kunnen geluidsontwerpers verschillende kwaliteiten van elk geluid specificeren, inclusief locatie, beweging, grootte, focus en meer. Dit maakt game- en filmgeluiden vrij van individuele luidsprekerkanalen, zodat ze nauwkeurig kunnen worden geplaatst en verplaatst om boven en om je heen in een driedimensionale ruimte te stromen. Geluidseffecten volgen de actie op het scherm en lijken afkomstig te zijn van een precieze locatie, of een personage of object nu statisch of in beweging is, voor een meer meeslepende ervaring

●Ondersteunde Modellen

Momenteel ondersteunt DTS: X Ultra de FX506 / FX706-serie (ASUS TUF Gaming F15 / F17) en FA506 / FA706-serie (ASUS TUF Gaming A15 / A17) ROG Gaming-laptops.

Raadpleeg de officiële website van ASUS voor ondersteunde details

●Om  DTS: X Ultra te starten

Typ en zoek [DTS: X Ultra] ①  in het Windows-zoekvak en klik vervolgens op [Openen]

DTS: X Ultra Hoofdpagina & Inleiding

DTS: X Ultra Power-knop: Klikken op "Power Button" om meeslepende panoramische luisterervaring aan / uit te zetten en ook het apparaat weer te geven dat momenteel audio afspeelt.

Inhoudsmodus: DTS: X Ultra bevat veel inhoudsmodi voor selecties en elke modus is geoptimaliseerd voor verschillende gebruiksscenario's, inclusief specifieke game-omgevingen (bijvoorbeeld strategie 、 RPG 、 Shooter ...)

Aangepaste audio: aanpasbare instellingen zijn bedoeld voor gamers om Spatial Model in te stellen voor de persoonlijke audiovoorkeur. Het kan nauwkeuriger voldoen aan de hoorbehoeften van verschillende klanten en voldoet aan de beste persoonlijke luisterervaring.

Grafische EQ: Grafische equalizer, pas de specifieke frequentie aan om de geluidsbron te filteren en te versterken om audio-optimalisatie te bereiken.

Instellingen: om meer informatie over DTS te geven en de standaardinstellingen voor alle persoonlijke audio-instellingen en -selecties te herstellen.

Koptelefoondatabase: onder koptelefoon geïnstalleerd, meer dan 450 koptelefoonmodellen voor installatie door de gebruiker *. Het optimaliseert de realistische luisterervaring van het apparaat voor de beste gebruikerservaring.

* Het bijwerken van de nieuwste versie in Microsoft Store is vereist

Personalizer EQ *: Ervaar echt meeslepende audio met een slimme EQ op basis van een analyse van uw gehoorgevoeligheid. Met een korte gehoorbeoordeling optimaliseert DTS: X uw geluid voor uw gehoorvermogen.

* De hoofdtelefoon moet zijn aangesloten om deze functie te activeren.

●Raadpleeg de onderstaande link voor meer informatie over DTS: X Ultra

DTS Home

Over DTS

DTS Facebook

DTS Twitter

DTS Instagram

●V&A

V1: Hoe kan ik DTS: X Ultra krijgen?

A1: Momenteel is DTS: X Ultra alleen beschikbaar in de FX506 / FX706-serie (ASUS TUF Gaming F15 / F17) en FA506 / FA706-serie (ASUS TUF Gaming A15 / A17) ROG Gaming-laptops. Raadpleeg de ASUS officiële website voor meer details.

V2: Hoe DTS: X Ultra te verwijderen?

A2: Als u het wilt verwijderen, raadpleegt u de ASUS officiële website Link

Terug naar begin