Heb ik toegang tot ROG Strix Arion met ondersteuning voor de externe schijf van iOS 13?

U hebt toegang tot ROG Strix Arion met ondersteuning voor de externe schijf van iOS 13. Mogelijk moet u echter de officiële Apple Lightning-naar-USB 3-camera-adapter aanschaffen en deze in het stopcontact steken. Zorg ervoor dat het SSD-formaat compatibel is met iOS. Compatibiliteit kan per SSD-module verschillen. Neem contact op met de iOS-apparaatverkoper en SSD-verkoper voor gedetailleerde ondersteuningsspecificaties