[Networking] XG-U2008 - Hoe verbind je het apparaat met een switch?

1. Maak verbinding met het netsnoer.

2. Verbind het met uw apparaten.

3. Controleer de LED-indicatoren voor de status van de schakelaar en het netwerk.

LED-status en Power-knop

Vooraanzicht

Achteraanzicht

1. Power-LED: deze LED licht wit op wanneer de switch de stroom ontvangt.

2. Status-LED (1G): deze LED knippert wit wanneer de poort wordt geactiveerd en gegevens worden verzonden of ontvangen.

3. Status-LED (10G): deze LED knippert blauw wanneer de poort wordt geactiveerd en gegevens worden verzonden of ontvangen met 10 Gbps. Deze LED knippert wit wanneer de poort wordt geactiveerd en gegevens worden verzonden of ontvangen met 1 Gbps.

4. Status-LED (10G - links): deze LED licht groen op wanneer de RJ45-poort is aangesloten en ingeschakeld. Deze LED knippert groen wanneer de gegevens worden verzonden of ontvangen.

5. Statusled (10G - rechts): deze LED licht groen op wanneer de 10 Gbps-link beschikbaar is en de RJ45-poort is ingeschakeld. Deze LED brandt oranje wanneer de kabel niet beschikbaar is voor 10G-BaseT-toegang.

6. Status-LED (1G - links): deze LED licht groen op wanneer de RJ45-poort is aangesloten en ingeschakeld. Deze LED knippert groen wanneer de gegevens worden verzonden of ontvangen.

7. Statusled (1G - rechts): deze LED licht groen op wanneer de 1 Gbps-link beschikbaar is en de RJ45-poort is ingeschakeld.

8. Aan / uit-knop: druk op deze knop om het systeem in of uit te schakelen.

9. Voedingspoort (DC-IN): steek de meegeleverde netspanningsadapter in deze poort en sluit uw switch aan op een voedingsbron.