Hoe MyASUS updaten?

Toepasselijke producten: notebook, desktop, alles-in-één pc, gaming-handheld

Als u wordt aangeraden om een nieuwe versie van MyASUS te gebruiken, vindt u de updatemelding nadat u MyASUS hebt ingeschakeld. (Zoals hieronder weergegeven)

Klik op 「Bevestigen」 en de nieuwere versie wordt automatisch bijgewerkt.

Als er een nieuwere versie beschikbaar is en optioneel kan worden bijgewerkt, wordt de MyASUS-app stil bijgewerkt wanneer het systeem niet bezet is.

Opmerking: Mogelijk moet u hiervoor automatische updates inschakelen vanaf de Microsoft Store-pagina.

1. Typ en zoek [Microsoft Store] in de Windows-zoekbalk en klik vervolgens op [Openen]. (De onderstaande afbeelding aan de linkerkant is in Windows 11 en de rechterkant is in Windows 10.)
  2. Klik op rechtsboven
  3. Kies [Instellingen]
  4. Schakel [App-updates] in.

Download MyASUS nu en ervaar perfecte service. Klik hieronder!