[Draadloze router] ASUS-router Harde fabrieksinstellingen herstellen - Methode 5

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de ASUS YouTube-videolink hieronder klikken voor meer informatie over "Hoe Hard Factory Reset ASUS router"

https://www.youtube.com/watch?v=RGOneydSKmo

1. Schakel de router uit.
2. Houd de "WPS" knop en zet de router aan.
3.Aan/uit-lampje is aan (houd de WPS-knop ingedrukt).
4.Power-lampje begint ongeveer 5 seconden te knipperen.
5.Houd ingedrukt totdat het aan/uit-lampje stopt met knipperen en de router automatisch opnieuw opstart.

Vind de "WPS knop" op uw router, zie de volgende afbeelding.

Verschillende modellen kunnen enigszins verschillen. Als je vragen hebt, neem dancontroleer de gebruikershandleiding

De volgende afbeelding neemt [DSL-AC52U] als voorbeeld.