[Notebook] Amazon Alexa - Introductie

Index

Inleiding

Alexa is een cloudgebaseerde spraakservice die je helpt met taken, entertainment, algemene informatie en meer. Alexa wordt altijd slimmer met automatisch geleverde updates en meer functionaliteit die in de loop van de tijd wordt toegevoegd. Het gebruik van Alexa is net zo eenvoudig als het stellen van een vraag. Je kunt Alexa vragen om muziek af te spelen, het nieuws te lezen, je slimme huis te bedienen, een grap te vertellen en meer. Alexa zal onmiddellijk reageren. Of je nu thuis of onderweg bent, Alexa is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken

Als Alexa op je pc is geïnstalleerd, kun je je concentreren op wat belangrijk is en controleer je dag met yonze stem.

Hoe  om Alexa te krijgen.

Momenteel is Alexa alleen beschikbaar op de geselecteerde modellen in de volgende regio's:

de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Japan, Frankrijk, Canada, Italië, Spanje, Ierland, Oostenrijk, Brazilië, Australië, Nieuw-Zeeland en Mexico.

De Alexa-app is vooraf geïnstalleerd op je apparaat of gedownload van de Microsoft Store. Log in op het Microsoft-account om de applicatie te downloaden en volg de aanwijzingen om deze te installeren.

Je kunt in het gedeelte Systeemvereisten controleren of je apparaat compatibel is.

Je kunt het ook krijgen van de Amazon-website.

Aan de slag.

1. Klik op [Installeren] en klik vervolgens op [Openen] nadat de installatie is voltooid.

2. Selecteer [GET STARTED] wanneer het instellingenscherm verschijnt.

3. Log in op uw Amazon-account of maak een nieuw Amazon-account aan als u er nog geen heeft.

4. Verken het startscherm om aan de slag te gaan of zeg gewoon: "Alexa, help me aan de slag.”

Je kunt Alexa gewoon vragen om je smarthome-apparaten te bedienen, agenda's te controleren, boodschappenlijstjes te maken, eventuele vragen te beantwoorden, het nieuws te lezen, timers in te stellen en meer.

Als u de nieuwste functies en vaardigheden wilt controleren, opent u het menu Alexa-app voor pc en selecteert u Dingen om te proberen.

Alexa verwijderen

Als je de apps wilt verwijderen, raadpleeg dan de link.

Verwante veelgestelde vragen:

Q1. Heb ik een echo-apparaat of extra microfoon of luidsprekers nodig om Alexa op mijn computer te laten werken?
A: Nee, de Alexa-app voor uw Windows-pc werkt met de microfoon en luidsprekers van uw pc. Er is geen ander ingebouwd Alexa-apparaat nodig.

Q2. Ondersteunt Alexa op mijn pc "Werkt met Alexa" producten?
A: Ja, u kunt uw "Works with Alexa" producten met Alexa op uw pc, en u kunt uw slimme huis bedienen en op meer plaatsen van Alexa genieten. Er zijn enkele uitzonderingen van toepassing.

Q3. Welke apparaten zijn in Alexa ingebouwde pc's?
A: Zoek naar het Alexa-logo op productdetailpagina's of bezoek de Alexa Built-in Device store om te winkelen.

Q4. Kan ik met Alexa op mijn pc mijn pc bedienen?
A: Alexa op Windows-pc's stelt je in staat om veel van dezelfde dingen te doen waar je van houdt met Alexa, inclusief de mogelijkheid om het volume en de schermhelderheid aan te passen.

Opmerking: Ga voor meer informatie over Alexa voor pc-functies en compatibiliteit naar https://www.amazon.com/alexaforpc