[Wireless Router] Hoe het URL-filter instellen - Black / White List? (Firewall)

Stap 1: Verbind uw computer met de router via een bekabelde of WiFi-verbinding en voer uw router LAN IP of router-URL https://www.asusrouter.com in de WEB GUI in. sterk>

Opmerking: raadpleeg Hoe u de router opent instellingenpagina (web-GUI)voor meer informatie.

Stap 2: Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van je router in om in te loggen.

Opmerking: als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord vergeet, herstel dan de router naar de fabrieksinstellingen en -instellingen.
          Raadpleeg [Draadloze router] Hoe kan ik de router resetten naar de fabrieksinstellingen?  voor hoe u de router naar de standaardstatus kunt herstellen.

Stap 3: Klik op "Firewall" en kies voor de tab "URL Filter"

Stap 4: Klik op Enable the URL Filter

Stap 5: Filter table Type: Black List of White List

Selecteer white list of Black List om deze LAN-pakketten te accepteren of af te wijzen voor WAN-pakket uitwisselingen voor clients die in de filter tabel zijn opgegeven.

Stap 6: Hier kunt aangeven welke URL u wilt filteren

Step 7: Druk op "+" om de instelling toe te voegen

Stap 8: Druk op Apply om de instelling op te slaan.

FAQ

1 Hoe een website voor een specifiek apparaat blokkeren en hoe u anderen kunt uitsluiten van URL-filtering?

ASUS-routers ondersteunen de functie niet.

2 Hoe kan ik voorkomen dat specifieke apparaten toegang krijgen tot specifieke/kwaadaardige websites?

ASUS-routers ondersteunen momenteel geen websiteblokkering op specifieke apparaten (bijvoorbeeld telefoon, laptop).

Als het specifieke apparaat dat u wilt instellen een Windows-apparaat of een Chromebook is, raadpleeg dan de onderstaande veelgestelde vragen.

[Windows 11/10] Microsoft Family Safety - Instellingen voor ouderlijk toezicht | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal
[Chromebook] Beheer het account van uw kind op Chromebook | Officiële ondersteuning | ASUS Globaal

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in de ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.