[Draadloze router] Hoe kan ik netwerkmonitoring instellen om ervoor te zorgen dat de tijdzone van uw ASUS-router synchroniseert met de NTP-server?

De ASUS-router zorgt ervoor dat uw netwerkbewaking niet ten onrechte de diagnose stelt dat uw router is losgekoppeld van het internet met een NTP-server, en houdt de tijdzone van uw router gesynchroniseerd met de NTP-server.

Opmerking: Ondersteunde nieuwe firmware: FW-versie na 3.0.0.4 384. 40000

1. Ga naar de ASUS-routerinstellingenpagina (WebGUI)  >  [ Administratie ]> [ Systeem ] > [ Netwerkcontrole ]

Opmerking: raadpleeg Hoe u naar de routerinstellingenpagina gaat (Web GUI) voor meer informatie.

U kunt [ DNS Query ], [ Ping ] of beide kiezen als Netwerkmonitoring.

[ DNS-query ]: een DNS-query naar een DNS-server verzenden.

[ Ping ]: een ping naar een opgegeven adres verzenden.

Beide

Hoe stel ik een DNS-query in?

Het systeem moet de velden [Opgeloste hostnaam] invullen nadat u op DNS-query in Netwerkmonitoring heeft geklikt om te voorkomen dat uw router door een man wordt beschermd -in-the-middle-aanval en verkleint de mogelijkheid van een vals-positief IP-adres. Om er zeker van te zijn dat het opgeloste doel congruent is met het antwoord-IP, raden we gebruikers aan DNS Query in te stellen door de onderstaande stappen te volgen.

1. Gebruik "Opdrachtprompt" in Windows of "Terminal" in MacOS om een specifieke domeinnaam te pingen, zoals  www.google.com.

Neem MacOS als voorbeeld, ping www.google.com

2. Het IP-adres is 74.125.204.105

3. Kopieer het IP-adres 74.125.204.105 en plak dit op de website WHOIS om te zoeken of dit IP-adres congruent is met de domeinnaam die u heeft opgegeven.

Zoals hieronder weergegeven, bevestigt u dat dit de domeinnaam van Google is.

4. Als dit IP-adres overeenkomt met de domeinnaam die u heeft opgegeven, vult u het veld [ Resolved Hostname ] dienovereenkomstig in. (Bijvoorbeeld: www.google.com).

5. Klik op [Toepassen] om de instellingen op te slaan.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.