[AiMesh] Hoe kan ik de AiMesh-router en het knooppunt voor het beste signaal vinden?

Voor introductie van AiMesh, kijk op https://www.asus.com /microsite/AiMesh/en/index.html

1. We raden aan om het AiMesh-knooppunt tussen uw AiMesh-router en de bestaande dode zone te plaatsen. Eendode zone is de plaats waar uw NB of telefoon altijd terechtkomt slecht signaal/ontvangst.

2. Plaats de AiMesh-router en het knooppunt hoog gericht en in een open ruimte.

3. U kunt controleren hoeveel apparaten er op het AiMesh-knooppunt zijn aangesloten en hoe goed de ontvangst is van de AiMesh-router. Als u merkt dat het AiMesh-knooppunt een slecht signaal ontvangt van de AiMesh-router, plaats ze dan dichter bij elkaar. U kunt toegang krijgen tot deze informatie met behulp van de ASUS Router-app of Web GUI.

Raadpleeg Hoe ga ik naar de routerinstellingenpagina (Web GUI) (ASUSWRT)?  voor meer informatie.

Opmerking: ASUS draadloze routers hebben verschillende functies, afhankelijk van het model. Voordat u deze functie gebruikt, raadpleegt u de productspecificatiepagina om te bevestigen dat uw router de bovenstaande functies ondersteunt.

Raadpleeg deze video

Om u meer gedetailleerde instructies te geven, kunt u ook op de onderstaande ASUS Youtube-videolink klikken voor meer informatie over hoe u uw WiFi kunt uitbreiden met ASUS AiMesh.

https://youtu.be/DBt5qR5RQew

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan dit link.