[All-in-One PC] Hoe vind/koppel ik de ontvanger voor een draadloos toetsenbord en muis?

Om ervoor te zorgen dat uw draadloze toetsenbord of muis goed werkt, volgt u deze stappen:

1. Controleer de voeding:
    • Zorg ervoor dat de batterijen die in het draadloze toetsenbord of de muis worden gebruikt, in goede staat zijn en correct in de apparaten zijn geplaatst.
  2. De ontvanger installeren:
    • Zorg ervoor dat uw computer de USB-ontvanger voor het draadloze toetsenbord of de muis heeft geïnstalleerd. Meestal bevindt de ontvanger zich in het toetsenbord of de muis. Raadpleeg de volgende afbeelding voor de specifieke locatie (de exacte locatie kan variëren, afhankelijk van het model van het draadloze toetsenbord of de muis; voor meer informatie raadpleegt u de Gebruikershandleiding van uw computer).
    • Als u niet zeker weet of uw product een draadloos toetsenbord of muis bevat, controleer dit dan bij de verkoper waar u het ASUS-product hebt gekocht of neem contact op met het lokale ASUS-klantenservicecentrum.

Het draadloze toetsenbord en de muis opnieuw koppelen

Als u verbindingsproblemen ondervindt tussen uw computer en het draadloze toetsenbord of de muis, volgt u de volgende stappen om ze opnieuw te koppelen:

Draadloos toetsenbord
  1. Sluit de ontvanger van het draadloze toetsenbord aan op de USB-poort van uw computer.
    Opmerking: De tijd voor het opnieuw koppelen van de verbinding duurt slechts 15 seconden. Als het koppelen niet binnen deze tijd is voltooid, begin dan opnieuw vanaf stap 1.
  2. Plaats de batterijen in het draadloze toetsenbord. U zou de LED-indicator rood moeten zien oplichten en ongeveer drie seconden aan moeten blijven.
  3. Zorg ervoor dat het draadloze toetsenbord binnen 15 centimeter van de USB-ontvanger is.
  4. Druk tegelijkertijd op de 'ESC'-toets en de 'K'-toets op het draadloze toetsenbord. Wanneer de LED-indicator rood wordt en ongeveer vijf seconden snel knippert voordat deze uitgaat, geeft dit aan dat de koppeling is geslaagd.
  5. Controleer ten slotte of het draadloze toetsenbord goed functioneert.

Draadloze muis
  1. Sluit de draadloze muisontvanger aan op de USB-poort van uw computer.
    Opmerking: De tijd voor het opnieuw koppelen van de verbinding duurt slechts 15 seconden. Als het koppelen niet binnen deze tijd is voltooid, begin dan opnieuw vanaf stap 1.
  2. Plaats de batterijen in de draadloze muis. U zou de LED-indicator rood moeten zien oplichten en ongeveer drie seconden moeten zien branden.
  3. Zorg ervoor dat de draadloze muis binnen 15 centimeter van de USB-ontvanger is.
  4. Druk tegelijkertijd op de 'middelste knop' en de 'rechterknop' op de draadloze muis (u kunt de knoppen loslaten nadat u ze hebt ingedrukt). Wanneer de LED-indicatorator wordt rood en knippert snel, dit geeft aan dat het koppelen is gelukt.
  5. Controleer ten slotte of de draadloze muis goed werkt.