[Chrome OS] Toegankelijkheidsfuncties inschakelen

Als u slechtziend bent of moeite hebt met typen, kunt u het scherm van uw Chromebook beter afleesbaar maken, webpagina's laten voorlezen en uw toetsenbord gebruiksvriendelijker maken.

Toegankelijkheidsfuncties inschakelen

1. Selecteer rechtsonder de tijd. Of druk op Alt + Shift + s.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Selecteer onderaan Geavanceerd.
  4. Selecteer in het gedeelte 'Toegankelijkheid' de optie Toegankelijkheidsfuncties beheren.
    Optioneel: om snel toegang te krijgen tot toegankelijkheidsfuncties, schakelt u Altijd toegankelijkheidsopties weergeven in het systeemmenu in.​
  5. Selecteer in het gedeelte "Toegankelijkheid" de vakjes naast:​

De bovenstaande informatie is afkomstig van de onderstaande bron en de onderstaande bron prevaleert als er een discrepantie is opgetreden. Neem rechtstreeks contact op met onderstaande bron als u nog vragen heeft. Houd er rekening mee dat ASUS niet verantwoordelijk is voor de inhoud of service van onderstaande bron.

Bron: Chromebook Help - Toegankelijkheidsfuncties van Chromebook inschakelen