[NUC] Revel Canyon Verborgen Apparaten – Het identificeren van verborgen apparaten die mogelijk aanwezig zijn in Apparaatbeheer

[Samenvatting]

Identificeren van verborgen apparaten die mogelijk aanwezig zijn in Apparaatbeheer voor Revel Canyon

[Beschrijving]

Product: NUC14RVBC3, NUC14RVBU5, NUC14RVBU7, NUC14RVBUV5, NUC14RVBUV7, NUC14RVBV5, NUC14RVBV7, NUC14RVHC3, NUC14RVHU5, NUC14RVHU7, NUC14RVHV5, NUC14RVHV7, NUC14RVKC3, NUC14RVKCU5, NUC14RVKCU7, NUC14RVKU5, NUC14RVKU7, NUC14RVKV5, NUC14RVSU5, NUC14RVSU7, NUC14RVSU9

Na het installeren van alle beschikbare drivers via een handmatige installatie of het .INF-pack-proces kan de gebruiker apparaatbeheer inspecteren om te controleren op ontbrekende apparaten.  Als de gebruiker de opdracht "Verborgen apparaten weergeven" gebruikt, kan hij een vermelding voor Andere apparaten zien.

[Oplossing]

Wanneer “Other devices” wordt uitgevouwen, kan de gebruiker vermeldingen zien voor “USB4 Virtual power coordination device”. Deze apparaten zijn native voor Windows 11 en worden door Microsoft gebruikt als een virtuele handler voor elke USB4/TBT4-poort.  Dit wordt beschouwd als normale werking.

Voor andere informatie met betrekking tot Hardware ID op de NUC 14 Pro/ NUC 14 Pro+ verwijzen wij u naar “https://www.asus.com/support/faq/1053517/