Criteria voor klant-geïnduceerde schade (CID)

ASUS garandeert geen ononderbroken of foutloze werking van dit product. De garantie dekt alleen technische hardwareproblemen tijdens de garantieperiode en onder normale gebruiksomstandigheden. Het is van toepassing op firmwareproblemen, maar niet op andere softwareproblemen of door de klant veroorzaakte schade of omstandigheden zoals, maar niet beperkt tot:

Voor meer garantie-informatie kunt u verwijzen naar de ASUS Productgarantiekaart.

Opmerking: de volgende afbeeldingen zijn alleen ter referentie.

1. Buitenkant (behuizing) - Schade
2. LCD-paneel - Barst
3. LCD-paneel - Kras & Schuring
4. I/O-poort - Pin-schade
5. Accessoire - Adapter-schade
6. Accessoire - Connector-schade/metaaloxidatie

1. Buitenkant (behuizing) - Schade

Opmerkingen

Eenheid onder garantie

Eenheid buiten garantie

Oppervlak gebroken door externe kracht.

Kosten

Kosten

2. LCD-paneel - Barst

Opmerkingen

Eenheid onder garantie

Eenheid buiten garantie

Het LCD-paneel is gebarsten aan de oppervlakte met een impactpunt.

Kosten

Kosten

3. LCD-paneel - krasjes en slijtage

Opmerkingen

Eenheid onder garantie

Eenheid buiten garantie

Oppervlakteschram of -slijtage op oppervlaktepaneel.

Kosten

Kosten

4. I/O poort - Pin-schade

Opmerkingen

Eenheid onder garantie

Eenheid buiten garantie

Apparaat ontvangen met visueel bewijs van schade aan I/O-bord door gedwongen invoeging of verwijdering van extern plug-in apparaat.

Opladen

Opladen

* Opladerpoort verplaatsing                            * De metalen tab in de USB-connector is beschadigd.            * De metalen tab in de USB-connector is beschadigd.

5. Accessoire - Adapter beschadiging

Opmerkingen

Eenheid onder garantie

Eenheid buiten garantie

De oppervlakte van de adapter of kabel is beschadigd door externe krachten.

Opladen

Opladen

* Gescheurd door impact.

*De buitenmantel van de oplaadkabel is beschadigd.

6. Accessoire - Connector schade/metaaloxidatie