[ExpertWiFi] Hoe kan ik een PoE-switch en een PoE-toegangspunt toevoegen als AiMesh-nodes aan een bekabelde VPN-router?

Opmerking: Neem ExpertWiFi EBG15 als bekabelde VPN-router, ExpertWiFi EBA63 als PoE-toegangspunt en ExpertWiFi EBP15 als PoE-switch als voorbeeld voor het volgende installatieproces.

Configuratie

1. Koppel het modem-LAN aan de WAN-poort van ExpertWiFi EBG15, steek de adapter in de DCIN-poort en steek deze in een stopcontact.
2. Verbind ExpertWiFi EBG15 poort 2-5 met ExpertWiFi EBP 15 poort 5, plaats de adapter in de DCIN-poort en steek deze in een stopcontact.
3. Sluit ExpertWiFi EBP15 PoE-poort 1-4 aan op ExpertWiFi EBA63 PoE in poort.

U kunt het AiMesh-ecosysteem opzetten via ExpertWiFi App of ExpertWiFi Web GUI.

Instellen via ExpertWiFi-app

1. Ga naar Google Play of iOS App Store en zoek naar ASUS ExpertWiFi, of gebruik uw telefoon om de QR-code te scannen om de app te downloaden.

2. Open Bluetooth op uw telefoon en volg de instructies op het scherm voor de installatie.

3. Na de installatie zal de ExpertWiFi-app een melding weergeven waarin u wordt gevraagd de verbinding met ExpertWiFi EBP15 en ExpertWiFi EBA63 toe te staan.

4. Nadat dit is toegestaan, zullen ExpertWiFi EBP15 en ExpertWiFi EBA63 automatisch deelnemen aan de topologie van ExpertWiFi EBG15 als het AiMesh-knooppunt.

Instellen via ExpertWiFi Web GUI

1. Voer uw ExpertWiFi-router LAN IP of ExpertWiFi-router-URL https://www.expertwifi.net in de WEB GUI in.

Opmerking: raadpleeg Hoe kan ik de instellingenpagina van mijn ExpertWiFi-router openen via de web-GUI? meer weten.

2. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw ExpertWiFi-router in om in te loggen.

Opmerking: Als u de gebruikersnaam en/of het wachtwoord bent vergeten, herstel dan de ExpertWiFi-router naar de fabrieksinstellingen en -instellingen.
Raadpleeg Hoe herstelt u uw ExpertWiFi-router naar de fabrieksinstellingen? voor hoe u de ExpertWiFi-router naar de standaardstatus kunt herstellen.

3. Selecteer [AiMesh], ExpertWiFi EBP15 en ExpertWiFi EBA63 worden rechtsonder weergegeven in de lijst met AiMesh-ondersteuningsapparaten.

4. Selecteer ExpertWiFi EBP15 en ExpertWiFi EBA63 en klik op [Instellen als AiMesh Node].

5. Het duurt ongeveer een paar minuten, ExpertWiFi EBP15 en ExpertWiFi EBA63 zullen automatisch deelnemen aan de topologie van ExpertWiFi EBG15 als AiMesh-knooppunten.

Hoe kan ik het (Hulpprogramma / Firmware) verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.
Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.