[ExpertWiFi] Hoe om te gaan met de onstabiele stroomvoorzieningsproblemen met een gigabit PoE+ VPN bekabelde router zoals ExpertWiFi EBG19P?

Als u onstabiele stroomvoorzieningsproblemen ondervindt met ExpertWiFi EBG19P, zorg er dan voor dat het netsnoer goed is aangesloten.
Wanneer het netsnoer op de juiste manier in de adapter is gestoken, moet de afstand tussen het netsnoer en de adapter worden weergegeven zoals in de onderstaande afbeelding.

Hoe kan ik het (Hulpprogramma / Firmware) verkrijgen?

U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Download Center.
Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.