[NUC] Informatie nodig om uw NUC te identificeren bij het aanvragen van garantieondersteuning

Bij het controleren van de garantiedekking, het verwerken van een garantieaanvraag of het werken met de ASUS klantenservice, kan u worden gevraagd om enkele identificatienummers voor uw NUC-apparaat te verstrekken. Gebruik de onderstaande instructies om deze nummers te vinden.

OpmerkingZie de productcode-naamconventie voor een uitleg van de NUC-productcodesuffixen.

Voor NUC Kits of NUC Mini-pc's, controleer het chassislabel

1. Serienummer (vereist om de garantiedekking te controleren)
  2. SA-nummer (voorraad-ID, gebruikt in de tabellen hieronder)

NUC Kits of Mini-pc's

Als de NUC start, controleer dan BIOS Setup

1. Druk F2 in tijdens het opstarten om BIOS Setup te openen.
  2. Klik op de blauwe pijl aan de rechterkant om naar de SMBIOS-pagina te gaan.
  3. Het SA-nummer (versie) en serienummer worden weergegeven in het Systeeminformatie paneel.

Systeeminformatie paneel

1. Druk F10 om BIOS Setup te verlaten.

Voor NUC-borden, controleer het barcodelabel op de geheugenslot

1. Serienummer
  2. AA-nummer (voorraad-ID)

NUC-borden

Voor NUC Element-producten, zie onze Identificeer uw NUC Element pagina.

Gerelateerd onderwerp
Garantie-informatie over NUC-producten