[NUC] Ondersteuning voor Linux* op NUC

Een selectie van Linux*-distributies is getest op sommige NUCs.

Ondersteuning voor gevalideerde Linux-distributies wordt geleverd als 'best effort'. Voor veelvoorkomende problemen bezoek: Problemen oplossen met Linux* op NUCs.

Stel uw vragen op Communities voor NUCs, of neem contact op met de klantenservice van Intel.

• Neem contact op met het ondersteuningsteam van de Linux-distributies voor niet-geteste Linux*-OS-distributies en drivergerelateerde problemen.

Linux*-driverinformatie

Linux-distributies bevatten doorgaans alle benodigde drivers voor de hardware in de NUC-systemen.