[Notebook] Het oppervlak van het OLED-scherm vertoont een golvend patroon

OLED-displaytechnologie is gemaakt met behulp van een lichtgewicht, ultradun glasmateriaal, dat structureel verschilt van traditionele LCD-schermen. Omdat OLED-schermen niet afhankelijk zijn van een achtergrondverlichtingsmodule voor verlichting, is het mogelijk dat hun oppervlakken geen absolute vlakheid bereiken. Als gevolg hiervan kan de reflectie van het schermoppervlak in bepaalde gevallen subtiele golfpatronen vertonen. Dit structurele kenmerk heeft echter geen invloed op de beeldkwaliteit of functionele prestaties van het OLED-scherm.