[ASUS ExpertWiFi Router] Eenvoudige installatie van QR-codescans

Ervaar de eenvoud van installatie en behoud de veiligheid van uw router. Het instellen van uw apparaat is net zo eenvoudig als het scannen van de QR-code op onze router.

Installatieproces met Android-telefoon/iPhone

1. Zoek de QR-codesticker op uw ASUS-router, meestal geplaatst op het achter- of onderpaneel.
2. Start de ASUS ExpertWiFi-app op uw apparaat.

3. Tik op de knop [Enable Camera and Scan] in de router-app, richt de camera op de QR-code en selecteer de optie [OK].

4. Volg nu de instructies op de ASUS ExpertWiFi-app om de installatie te voltooien. Ga meteen veilig online.

Speciale opmerkingen: In bepaalde Android-versies (zoals Android 10) is, vanwege het beleid van Google, automatische verbinding met de momenteel geconfigureerde Wi-Fi SSID mogelijk niet mogelijk. Volg de onderstaande stappen.

5. Ga naar de Wi-Fi-instellingen, selecteer uw Wi-Fi SSID en voer het wachtwoord in dat u hebt ingesteld, en volg de instructies op de ASUS ExpertWiFi-app om de installatie te voltooien.

Installeer de ASUS ExpertWiFi-app

Google Playstore:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asus.expertrouter&hl=nl

App Store

Vereist iOS-versie: iOS 12.0 of latere versie. (Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch)
           https://apps.apple.com/app/asus-expertwifi/id1666197091