[Draadloze Router] Hoe stel je NordVPN in VPN Fusion in met een ASUS-router?

Inleiding

Wat is VPN?

VPN (Virtual Private Network) is een technologie/software die online privacy, beveiliging en toegang tot geografisch beperkte inhoud biedt. VPN's versleutelen internetverbindingen, beschermen gevoelige gegevens en stellen gebruikers in staat censuur te omzeilen of toegang te krijgen tot regiogebonden diensten, waardoor ze een populair hulpmiddel zijn voor het beveiligen van online activiteiten en het verkrijgen van toegang tot een vrije en open internet.

Waarom moeten we instellen via VPN Fusion?

VPN Fusion is een ingebouwde functie van ASUS-routers. Het helpt apparaten die geen VPN-software kunnen installeren, zoals Smart TV's/Spelconsoles, om toegang te krijgen tot regionale games, shows, live sporten of inhoud. Je hoeft niet langer elk VPN-verplicht apparaat in te stellen en je kunt VPN-instellingen beheren voor meerdere apparaten op een enkele ASUS-router.

Wat is NordVPN?

NordVPN is een VPN-dienst die robuuste beveiliging, online privacy en toegang tot geografisch beperkte inhoud biedt. Met een strikt geen-logboekbeleid, hogesnelheidsservers, een gebruiksvriendelijke interface en 5800+ servers over de hele wereld, zorgt het voor anonimiteit, beschermt gegevens en biedt naadloos browsen. Het is een betrouwbare keuze voor individuen en bedrijven die online bescherming en onbeperkte internettoegang zoeken.

Voorbereiding

1. Deze functie wordt alleen ondersteund op de firmwareversie die later is dan 3.0.0.6.102.34713. Zorg ervoor dat de firmwareversie van uw ASUS-router up-to-date is.

Voor de nieuwste firmware-update raadpleegt u de FAQ [Wireless Router] Hoe de firmware van uw router bij te werken naar de nieuwste versie

2. Vanwege regiobeperkingen ondersteunen sommige regio's deze functie mogelijk niet.

NordVPN instellen in VPN Fusion met een ASUS-router

1. Meld u aan bij NordVPN met speciale aanbieding

a. Log in op App of Web GUI (http://www.asusrouter.com). Hier nemen we App als voorbeeld.
     (U kunt de ASUS Router App of ExpertWiFi App gebruiken, afhankelijk van het model)
     Ga naar [ Instellingen ]> [ VPN ] > [ VPN Fusion ], klik op [ profiel toevoegen ].

Web GUI: Ga naar VPN > VPN Fusion en klik op [profiel toevoegen].

b. Zoek VPN Type en selecteer [ NordVPN ].

c. Klik op [ Account aanmaken ], meld u vervolgens aan voor een NordVPN-account.

Opmerking: U kunt een speciale aanbieding krijgen op de aankoop pagina als u zich aanmeldt via de ASUS interface.

2. Genereer token met uw NordVPN account

*Log in op de NordVPN website voor deze operatie.

a. Ga naar [ NordVPN ] pagina en klik op [ Handmatige installatie ].

b. Navigeer naar het tabblad Handmatige installatie. Kies voor NordVPN handmatig instellen.

c. Verifieer uw e-mail door een code in te voeren die u ontvangt op uw geregistreerde e-mail.

d. Klik op genereer nieuwe token.

e. Kies vervalperiode van de token en klik op Genereer token.

f. Kopieer de token.

*Bewaar de access token goed, deze wordt slechts één keer getoond en kan niet worden teruggehaald.

3. Instellen in VPN Fusion

a. Ga naar [ Instellingen ] > [ VPN ] > [ VPN Fusion ], klik op [ profiel toevoegen ].

b. Vul verbindingsnaam in en kies NordVPN bij VPN Type.

c. Selecteer een regio.

d. Plak [ token ] die je hebt gekopieerd van je NordVPN-account.

e. Koppel het apparaat dat je wilt gebruiken en druk op [ OK ].

f. Klik op [ Toepassen en inschakelen ].

*Als u dit VPN-profiel als uw standaard internetverbinding wilt gebruiken, schakel dan ook [ Apply to all devices ] in.

How to get the (Utility / Firmware)?

U kunt de nieuwste drivers, software, firmware en handleidingen downloaden in het ASUS Download Center.

Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Download Center, raadpleeg dan deze link.