[Draadloze router] Hoe kan ik ASUS Device Discovery gebruiken om het IP-adres van de ASUS-router te vinden?

Wat is ASUS Device Discovery?

Wanneer u meerdere ASUS Router- of Repeater-producten in één netwerkomgeving gebruikt, helpt ASUS Device Discovery u bij het vinden van alle ASUS-netwerkapparaten met routers (repeater/toegangspunt/draadloze mediabridge-modus) in uw netwerk. U kunt deze applicatie gebruiken om het IP-adres van de router te verkrijgen en vervolgens in te loggen op de routerinstellingenpagina (WebGUI).

ASUS Device Discovery ondersteunt meerdere besturingssystemen. Raadpleeg de volgende FAQ voor gerelateerde instellingen:

Het standaard IP-adres van de ASUS-router kunt u vinden op het label op de router. Bijvoorbeeld: https://192.168.50.1, https://192.168.1.1

Of voer de URL van de ASUS-router https://www.asusrouter.com in de browser in om naar de inlogpagina van de ASUS-router te gaan.

Hoe kan ik het hulpprogramma/firmware verkrijgen?
U kunt de nieuwste stuurprogramma's, software, firmware en gebruikershandleidingen downloaden in het ASUS Downloadcentrum.
Als u meer informatie nodig heeft over het ASUS Downloadcentrum, raadpleeg dan deze link.