[Notebook/Desktop/AIO] Problemen oplossen - PIN (Windows Hello) Aanmelden mislukt (code: 0xd000a002)

Maak je geen zorgen als je foutcode 0xd000a002 tegenkomt (zoals hieronder weergegeven) terwijl je probeert in te loggen op het Windows-systeem met een pincode. Dit is een bekend probleem en is gemeld bij Microsoft. Voordat een vaste versie wordt uitgebracht, kunt u de onderstaande stappen voor probleemoplossing volgen om het probleem tijdelijk op te lossen.

Stap 1: log in met uw wachtwoord

Als het inloggen met de pincode mislukt, kunt u zich met uw wachtwoord aanmelden bij het Windows-systeem. Volg deze stappen: klik op [Inlogopties], kies vervolgens [Wachtwoord]om in te loggen op Windows-systeem.

Stap 2: pincode verwijderen

1. Nadat u het bureaublad hebt geopend, klikt u op het pictogram [Start]op de taakbalk en klik vervolgens op [Instellingen].
  2. Klik op [Accounts] en klik vervolgens op [ Aanmeldingsopties].
  3. Klik op [PIN (Windows Hello)]om meer uit te vouwen opties en klik vervolgens op [Verwijderen].   ;
  4. Klik op [Verwijderen]om het verwijderen van uw pincode te bevestigen .
  5. Voer het wachtwoord van uw account in om uw identiteit te verifiëren en klik vervolgens op [OK] om de pincode te verwijderen.
  6. Nadat de pincode is verwijderd, kunt u indien nodig een nieuwe pincode maken om u aan te melden bij het Windows-systeem, of u kunt andere Windows Hello-inlogmethoden gebruiken.

Als u de bovenstaande stappen volgt maar het probleem nog steeds niet kunt oplossen, neem dan contact op met de klantenservice van ASUS voor verdere hulp en ondersteuning.