[Aura Wallpaper Creator] Veelgestelde vragen over Aura Wallpaper Creator

Veelgestelde vragen over Aura Wallpaper Creator
Aura Wallpaper Creator is een dynamische tool voor het bewerken van achtergronden, gebaseerd op het ROG Aura-effect en Aura Wallpaper. Gebruikers kunnen een aangepaste achtergrond selecteren en er lichteffectpatronen aan toevoegen volgens hun voorkeur. Het is ook compatibel met Aura Sync, waarmee je een sterk aangepaste en meeslepende ROG Gaming-sfeer kunt creëren.

Waar en hoe krijg ik toegang tot Aura Wallpaper Creator?
Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot Aura Wallpaper Creator:
1. Functiepromotie: wanneer je Armory Crate voor het eerst start, druk je op de knop “Get Aura Wallpaper Creator” hyperlink om Aura Wallpaper Creator te downloaden.

2. Aura Wallpaper-apparaatpagina: Ga naar de Aura Wallpaper-apparaatpagina en klik op de knop “Design wallpaper” om Aura Wallpaper Creator te installeren of te openen.

Hoeveel verlichtingszones kan ik creëren?
Er kunnen maximaal 16 verlichtingszones worden gemaakt om lichteffectpatronen te ontwerpen.

Waarom kan ik geen lagen selecteren in de verlichtingszone?
Klik op het Layer Lock-pictogram om lagen te ontgrendelen en ze te bewerken in de verlichtingszone.

Hoe kan ik verlichtingszones verplaatsen of hun volgorde wijzigen?
Selecteer het gereedschap Objectselectie in het bewerkingstoolgebied aan de linkerkant en verplaats uw verlichtingszones volgens uw voorkeur.
Om de volgorde van verlichtingszones te herschikken, drukt en sleept u de verlichtingszonesteen in het verlichtingszonelaaggebied aan de rechterkant en herschikt u deze in de gewenste volgorde.

Waar kan ik de Aura-achtergronden vinden die ik heb opgeslagen?
Druk op Opslaan & Toepassen of Opslaan alsknop in de Aura Wallpaper Creator. U kunt vervolgens Aura-achtergronden van uw ontwerp bekijken op de Aura Wallpaper-apparaatpagina in Armory Crate.