[Chromebook] Voor het eerst starten (ChromeOS OOBE)

1. Selecteer uw taal en toetsenbordindeling en klik vervolgens op [Aan de slag].

Opmerking: als u een gesproken melding hoort "Wilt u ChromeVox activeren", selecteert u Ja of Nee. ChromeVox is een schermlezer waarmee mensen met een visuele beperking het Chrome-besturingssysteem kunnen gebruiken.

2. Kies uw netwerk.

3. Typ het netwerkwachtwoord en selecteer vervolgens [Verbinden].

4. Kies na verbinding met internet wie deze Chromebook gebruikt en selecteer vervolgens [Volgende].

5. Typ het e-mailadres of telefoonnummer van uw Google-account⑧ en klik vervolgens op [Volgende].

Opmerking: als u nog geen Google-account hebt, selecteert u Meer opties > Account maken. Volg de aanwijzingen op het scherm om een nieuw account aan te maken.

6. Typ het wachtwoord van uw Google-account en klik vervolgens op [Volgende].

7. Nadat u zich heeft aangemeld met uw Google-account, leest u dit privacybeleid en deze voorwaarden, scrolt u naar beneden en klikt u op [Accepteren en doorgaan].

8. Google-account kan uw opgeslagen voorkeuren en activiteit op elk ChromeOS-apparaat synchroniseren, klik op [Accepteren en doorgaan].
    Opmerking: u kunt ook het selectievakje 'Synchronisatie-opties controleren na installatie' aanvinken om synchronisatie-opties te selecteren nadat de Chromebook op het bureaublad is verschenen.

9. U kunt een pincode gebruiken om uw Chromebook te ontgrendelen. Selecteer Overslaan als u het nog niet wilt instellen.

10. Je kunt zelf kiezen of je Google Assistent wilt gebruiken. Als u Ik ga akkoord selecteert, volgt u de aanwijzingen op het scherm om de instellingen te voltooien.

11. Hieronder worden enkele functies geïntroduceerd, klik op Aan de slag en ga verder met de volgende instelling.

12. Kies het gewenste weergavethema⑭ en klik vervolgens op [Volgende].

13. De basisinstellingen zijn voltooid, klik op [Aan de slag] om het ChromeOS-bureaublad te openen.